Funkjsoner

Takk for tilbakemeldinger

Mange av preegOO brukerne har kommet med innspill på forbedringer. Dette er forslag vi lytter til, vurderer og tar på alvor. Vi gjør små forbedringer kontinuerlig. Noen av forbedringene krever mer planlegging og vil derfor ta litt lengre tid. I løpet av våren 2009 kommer vi til å teste ut en del store endringer som vi tror vil gjøre preegOO enda bedre for alle. Har du forslag du tror vi kan ha nytte av, setter vi stor pris på å høre om dem!

2009 kan bli ditt beste år

preegOO har nå vært tilgjengelig i fire måneder. I løpet av denne tiden har vi lært mye og fått mange konstruktive innspill fra våre brukere. Dette er innspill vi tenker nøye igjennom, prioriterer og vil implementere i tur og orden. Mange har ønsket å kunne tidsbestemme varslinger slik at disse dukker opp på mobiltelefonen til dem som skal ha meldingen samme dag eller en dag før en hendelse skal finne sted. Vi vil også implementere en forbedret funksjon av Overblikk slik at man kan synkronisere denne med mobiltelefonen. I løpet av februar vil du også få muligheten til å lage ting, samt "flette" alt fra brev til personlige kort som sendes til mottakeren.

Har du forslag til forbedringer, nøl ikke med å sende oss dem. Vi har mye på gang, og preegOO blir stadig bedre. preegOO brukes nå av alt fra familier til idrettslag, skoleklasser, band og menigheter.

Vårt ønske er at 2009 skal bli din familie eller stammes beste år så langt!


ja, men vi har kalender vi

blyant.jpgPapir og blyant er kanskje det smarteste som er funnet opp. Det er lett å få tak i og det trenger ikke elektrisitet for å fungere. Da min far anskaffet en faksmaskin på 70-tallet, kunne vi til og med sende tegningene våre til tante Sidsel i Amerika. Vi skjønte ikke no av det, trodde nesten ikke på det, men hun mottok visst en kullsvart greie der borte.

Siden den gang har verden blitt online. De fleste i Norge har tilgang til internett, og "alle" har mobiltelefon. Hver og en av oss har også en almanakk, filofax eller en kalendere av ulike slag. Det hadde jeg også før, ikke nå lenger. Nå bruker jeg preegOO for å holde på alle gjøremålene i familien. Før var jeg nesten i sync med meg selv. Nå er jeg i sync med familien, for hva godt gjorde kalenderen som hang hjemme på kjøleskapet?

Nå hører det med til historien at vår familie har masse kalendere av ulike slag fortsatt, for kalendere er "dekorative". Vi skribler litt på dem, men all organisering gjøres i preegOO. Og du, alle våre venner ligger inne i preegOO pent og pyntelig slik at vi slipper å lure på hvem som skal ha julekort i år.

Glad-meldinger

Ingen ting gjør meg mer glad enn når mennesker melder tilbake at de liker preegOO. Den er jo tross alt laget for vanlige folk. Noen har også vært konstruktive og har kommet med flotte innspill til forbedringer. Og du, jeg kan love deg at vi tar innspill på alvor. I tillegg har vi mange spennende funksjoner på gang. De vil "dryppe inn" litt etter litt. preegOO blir bare smartere og smartere hele tiden. Opprett konto i dag (husk gratis test i 14 dager. Vi vil jo at du skal bli glad), eller gjør det i morgen, for da har vi sikkert gjort tjenesten enda litt lurere.

Takk for innspill så langt!

Vennlig hilsen
arthur taubo

Siste artikler

2009 kan bli ditt beste år
preegOO har nå vært tilgjengelig i fire måneder. I løpet av denne tiden har vi lært mye og fått mange…
ja, men vi har kalender vi
Papir og blyant er kanskje det smarteste som er funnet opp. Det er lett å få tak i og det…
Glad-meldinger
Ingen ting gjør meg mer glad enn når mennesker melder tilbake at de liker preegOO. Den er jo tross alt…