Endelig er familien synkronisert

Da vi lanserte preegOO for ett år siden, ristet kona mi på hodet. Jeg tror ikke hun hadde særlig stor tro på prosjektet. I dag ligger alle gjøremål familien Taubo har, pent og pyntelig inne i kalenderen. Resultat: Vi har blitt mer synkroniserte. Jeg, pappan i huset, vet hva som skjer, og har tro det eller ei, fått langt mer tid til de tingene jeg vil gjøre.

Vi har i løpet av året som har gått, høstet mye erfaring. Vi har optimalisert mye i kulissene, og mer er på gang. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har kommet med forslag til forbedringer. Vi tar alle forslag på alvor, grupperer dem, prioriterer, og implementerer.

Har du spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med oss!

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Endelig er familien synkronisert.

TrackBack URL for this entry: http://www.preegoo.no/mt/mt-tb.cgi/333

Skriv en kommentar

Siste artikler

Endelig er familien synkronisert
Da vi lanserte preegOO for ett år siden, ristet kona mi på hodet. Jeg tror ikke hun hadde særlig stor…
Men vi liker å være barn
For en stund siden hadde jeg en lengre samtale med mine barn om dette og hint. En av årsakene…
Jakten på den perfekte ektefellen
Har du hørt om kvinnen som gikk i butikken for å finne en ektemann. På informasjonsskiltet for første etasje leste…