Nå kan du begynne å glede deg

Nå er det mindre enn en uke til du kan begynne å bruke preegOO. Jeg er selvfølgelig veldig spent på hvordan du vil like det vi har laget. Vi har hatt mange idéer. Noen har vi satt på vent, andre vil du snart kunne benytte deg av. Min favorittfunksjon er selvfølgelig Overblikk, kalenderen som har fått skikk på meg. Nå vet  jeg hva som er på gang. Har dessverre måttet skuffe barna litt den siste uken, litt vel mye overtid, men jeg har lovet dem å komme sterkere tilbake.

0 TrackBacks

Listed below are links to blogs that reference this entry: Nå kan du begynne å glede deg.

TrackBack URL for this entry: http://www.preegoo.no/mt/mt-tb.cgi/260

Skriv en kommentar

Siste artikler

Endelig er familien synkronisert
Da vi lanserte preegOO for ett år siden, ristet kona mi på hodet. Jeg tror ikke hun hadde særlig stor…
Men vi liker å være barn
For en stund siden hadde jeg en lengre samtale med mine barn om dette og hint. En av årsakene…
Jakten på den perfekte ektefellen
Har du hørt om kvinnen som gikk i butikken for å finne en ektemann. På informasjonsskiltet for første etasje leste…